NOUPS & Co.

2.10.2009

Uporabniška pobuda za “zelene” Razore!

Zapisano pod: Aktualno — bogo33 @ 16:55

Spoštovani prejemniki tega javnega pisma.

Ker je akcija zbiranja podpisov podpore za evropski “zeleni” program, ki ga na posestvu Razori izvaja Slovensko združenje za duševno zdravje ŠENT, med uporabniki in člani različnih uporabniških društev v rekordno kratkem času dala zelo dober rezultat, so se MOSTOVI – uporabniško društvo za uporabnike (s sedežem na FSD) odločili, k temu jih dodatno zavezuje tudi pismo podpore dat. 23.01.2009, da izrazijo svojo pobudo in pripravljenost za organizacijo srečanja neposrednih udeležencev tega “spora“. To smo mi – uporabniki psihiatričnih storitev, upravitelj in najemnik posestva Razori – Združenje ŠENT in seveda lastnik – država oziroma Psihiatrična klinika. Najbolje bi bilo, da bi delovno in družabno srečanje potekalo na Razorih samih – “Razori za zeleno mizo“.
Da izrazimo svoje  mnenje in voljo o Razorih tudi uporabniki sami, imamo ne samo vso pravico, ampak lahko tudi marsikaj tehtnega povemo!

Za uporabniško društvo za uporabnike – Mostovi       Bogo Krajnc

Ljubljana 02.10.2009

  • Share/Bookmark


1 komentar »

  1. Komentira Primož Rus

    Pohval iz moje strani
    Primož


RSS vir za komentarje na objavo. Trackback URI

Komentiraj

Prelomi vrstic in odstavkov so samodejni, e-poštni naslov ni nikoli prikazan, dovoljen je HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(obvezno)

(obvezno)


Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !
Blog NOUPS & Co. | Zagotavlja SiOL | O Sistemu |