NOUPS & Co.

14.04.2008

Promocijski dogodek 1. april – proslavitev našega praznika

Zapisano pod: NOUPS — bogo33 @ 14:10

Glavni razlog za moje osebno zadovoljstvo ob “dogodku” sem navedel že v prejšnjem prispevku. Je pa brez dvoma vsaj še eden pomemben.

Sedem uporabnikov – prostovoljcev, je brez dvoma dobro prestalo tritedenski “ognjeni krst” v mesecu marcu. Mladi Zdenka K. in Tina P. sta pokazali izjemen organizacijski talent na več ravneh, Joc P. je poskrbel, da je bil dogodek primerno predstavljen v časopisu, Marina J. nam je odprla vrata pri mestni oblasti in poskrbela še za del glasbene scene. Bruno S. je poskrbel, da so prvi prostovoljni prispevki “kapnili” na pravo mesto. Midva s predsednico društva Niko C. K. pa sva razen lobiranja pri strokovnih službah imela še “nemalo opravkov z državno birokracijo”, da sva priskrbela vse potrebne papirje.

Seveda ne gre pri pohvali skopariti pri vseh tistih naših članih in podpornikih – študentih (Boško B. nam je pomagal celo iz Bruslja), ki so ves čas vztrajali pri projektu.

Pohvala in zahvala prijaznemu policijskemu inšpektorju iz Trdinove, ki nam je v težkem “cajtnotu” s konkretnimi nasveti pomagal, da je bil “dogodek” pravočasno prijavljen.

Uslužbencem upravne enote MOL Vič – za prostor gre zahvala za dobre želje pri vremenu in promociji društva (oboje je bilo), ljubljanskemu podžupanu g. Janiju Möderndorferju pa za razumevanje naše uporabniške problematike.

Brez dvoma pa si zaslužijo največ pohvale tiste znane osebnosti, ki so se prijazno odzvale na naše vabilo in so tudi nastopile na prireditvi.

- Mlademu gospodu mag. Darku Krajncu (kandidatu iz ožjega kroga možnih bodočih predsednikov Republike Slovenije) za vzpodbudne besede.

- Vsem nadarjenim glasbenikom in uveljavljenim umetnikom za naklonjene besede in glasbene užitke. Nastopali so:

1. DJ Mitko in DJ Cu

2. Radko blues (Bojan, Radko, Remi in “Lajka”)

3. Blues-on (Peter Pok, Tomaž Juvančič)

4. Janez Škof

5. Elda Viler in Ana Dežman

6. Pesnik Gašperin – je doniral tudi svoje knjige

7. Anja Klančar – imitatorka Jana Plestenjaka

8. Folk band – Tristan

- Pohvala in zahvala lastnikom kavarne Tromostovje, ki nam je prijazno odstopila del svojega prostora in ozvočenje in nas “prenašala” devet ur (od 11. – 20. ure). Sicer pa moram reči, da ni bilo niti najmanjšega izgreda, tudi sam sem večino ur preživel v pozi “dremajočega Pancha Ville”.

PS Brez črne pike, bolje rečeno velike črne packe tudi tokrat ne bo šlo. Kritika leti na nevladne organizacije za duševno zdravje. Ko bi vi vedeli “koliko živcev so mi požrli” pri predstavljanju pobude Mostov za 1. aprilsko srečanje, namesto da bi po svoji službeni dolžnosti “skrbeli za njihovo dobro stanje”.

Ne boste verjeli, sam izvršni direktor Šenta g. N. K. je moral poseči vmes – zato je pohvaljen, da so vsi skupaj (tri velika združenja) “zmogli” najeti en sam samcat štant za pet ur. Da bi pa za skupno fotko pod “skupno marelo” prispevali vsaj tri čedne obraze, teh jim sicer ne primankuje, pa je za njih že bilo preveč. Vsi skupaj so zmogli poslati samo dva “nižja sužnja”.

Vidim, da bo potrebnih še veliko pobud “od zunaj” in še veliko kritike, da bodo prišli vsaj malo “k sebi” – ti njihovi visoko entropijski sistemi namreč.

za NOUPS & Co.

v Ljubljani 14.04.08, Bogo Krajnc

  • Share/Bookmark


1 komentar »

  1. Komentira cheap coach bags

    As we all know, White Coach Bags is loved by people around the world. Recently, the coach issued a series of fashion handbags, with a new design.

    Classic leather goods brand, has won as a simple, durable, style coach consumers. And has griselda reputation was initially inspired Coach Outlet into a baseball glove baseball game site Caha made, brand-building even more surprised to find baseball gloves and smooth, soft touch, so he went home, and try to leather special treatment, so that More soft, no cracks, wear and simple damp cloth may be retained as a new type of leather, of course, perfect, user-friendly design and durable love immediately!

    Starting point for Coach Handbags and brand concept is “we will be raised to a higher level of coaching, so that the brand of innovation to achieve perfection. We provide good, we need to meet the needs of their smell.”Coach Factory Store Brands chairman and executive director, said the body to create Krakoff .


RSS vir za komentarje na objavo. Trackback URI

Komentiraj

Prelomi vrstic in odstavkov so samodejni, e-poštni naslov ni nikoli prikazan, dovoljen je HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(obvezno)

(obvezno)


Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !
Blog NOUPS & Co. | Zagotavlja SiOL | O Sistemu |